Teamcoaching

Wat bereik je met teamcoaching?

Denkt u dat de samenwerking binnen uw bestaande teams beter kan, waardoor ze met meer plezier en productiviteit werken aan gezamenlijke doelen? Ziet u dat bijvoorbeeld:

  • Teamleden te veel gefocust zijn op hun eigenbelang?

  • Niemand verantwoordelijkheid lijkt te voelen voor resultaten?

  • Collega’s elkaar niet om hulp vragen?

  • Collega's elkaar niet aanspreken op ongewenst gedrag?


Teamcoaching is de oplossing. Eerst is het zaak om de 'gezondheid' van de werkrelaties op team-, afdelings- en organisatieniveau vast te stellen. Vervolgens wordt een traject ingezet om die gezondheid te verbeteren. Soms wordt teamcoaching aangevuld met individuele coaching, training, mediation of andere vormen van procesbegeleiding.

Waarom teamcoaching door TreeHouse Collective?

De ervaren en sensitieve teamcoaches van TreeHouse Collective voelen als geen ander aan wat er speelt binnen een team en maken dat voor alle betrokkenen inzichtelijk. Ze zorgen voor een solide basis van begrip en vertrouwen van waaruit het team kan formuleren wat de gewenste resultaten zijn en hoe ze die met elkaar kunnen bereiken.

 

De teamcoaches van TreeHouse Collective weten hoe je op een veilige en respectvolle manier diepgang creëert in de interactie binnen een team en zetten dat om naar een productieve manier van samenwerken.