Jacqueline van t spijker

Ik ben ervan overtuigd dat contact de beste basis is om samenwerking met anderen soepel te laten verlopen. Goed contact beklijft omdat het je raakt, omdat je je dan gezien en gehoord voelt. Daar knappen mensen van op, thuis én op het werk.  

 

Ik ben er ook van overtuigd dat in goed contact nagenoeg alles bespreekbaar is. Dat is spannend - én heel mooi als dat lukt. Al zolang als ik me kan herinneren keek en luisterde ik graag naar gesprekken van anderen. Ik heb altijd gewerkt in banen waarbij ‘praten met anderen’ de hoofdmoot van het werk was: HR adviseur, Trainer, Coach, Loopbaanadviseur, Recruiter, Learning and Development Consultant, Human Resource  en Outplacement adviseur en ontwerper en trainer van MD programma’s.   Ik voerde op die manier duizenden gesprekken met mensen. Daarin heb ik geleerd dat naast de inhoud, ook de gevoelslaag en de context een cruciale rol spelen bij het laten slagen van deze gesprekken. 

 

Al die facetten komen terug in de trainingen die ik geef, omdat ze mijn deelnemers helpen om te groeien in hun communicatieve vaardigheid. Mijn streven is altijd om deelnemers succes te laten ervaren in situaties die ze moeilijk vinden en al doende te ontdekken dat ze meer kunnen dan ze denken. Daarbij maak ik bijna altijd gebruik van een ervaren trainingsactrice om het leren te versnellen. 

 

Ik heb inmiddels 22 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening en in de non profit, waarvan 6 jaar werkervaring in Australië (mijn tweetaligheid maakt dat ik mij gemakkelijk beweeg in internationale omgevingen). Ik studeerde  Arbeids- en Organisatiepsychologie en Onderwijskunde, deed diverse Coach-, Trainers- en Haptonomie opleidingen.

 

Werkgevers en klanten waren onder andere: Pharos, LKCA, ICCO, NAPK, Randstad HR Solutions, FNVBondgenoten, KPN, GroenLinks,  Brocacef, Time Warner, Staples, Citibank, ABNAMRO/Fortis, Albert Heijn,  ING Bank, NCR, Yacht, PKN, Belastingdienst, Douane, Nederlandse Politie. 

 

Ik ben in te zetten als:

  • Trainer persoonlijke groei in je zakelijke communicatie
  • Coach
  • Teamcoach

 

Stuur mij een bericht.