Duurzame inzetbaarheid, coaching, outplacement en meer...

Wij zijn een professionals-collectief gespecialiseerd in: duurzame inzetbaarheid, outplacement, loopbaanbegeleiding, coaching, trainingen, procesbegeleiding, projectmanagement en HR advies.

TreeHouse Collective is een collectief van zelfstandige professionals die zich vinden in een gemeenschappelijke visie, doelen en kernwaarden. Onze dienstverlening is gericht op coaching en teamcoaching, loopbaanbegeleiding, outplacement, het ontwerpen en het geven van trainingen, procesbegeleiding en HR advies. Al onze professionals hebben een uitstekende staat van dienst en zijn experts op hun vakgebied.

Ons motto is 'waarom moeilijk doen als het samen kan'. Met ons team werken we nauw en vloeiend samen waar u als klant de vruchten van plukt. Zo kunnen we al onze kennis en ervaring inzetten in een individueel of groepstraject en dat zonder gedoe. 

Wij werken vanuit de visie 'people in position' waarbij duurzame inzetbaarheid de basis vormt voor onze begeleiding. Daar helpen we onze klanten bij maar geven daar ook het voorbeeld van in onze organisatie. Onze adviseurs zijn behalve vakmensen ook gepassioneerd in hun vak, ondernemend, transparant en resultaatgericht. Vanuit ons TreeHouse zien wij samen met u door de bomen het bos, hebben wij een goed zicht op wat er speelt, nodig is en gedaan moet worden. En dat alles met een creatieve, speelse, verbindende en duurzame focus.

Omdat wij als collectief werken krijgt u altijd de juiste adviseur(s) met wie direct geschakeld kan worden: één vast aanspreekpunt én een scherp tarief. Wij werken zonder overhead en houden onze kosten zo laag. Als opdrachtgever krijgt u altijd heldere en eerlijke prijzen met garantie van de beste professionals die u nodig heeft.

neem contact met ons op

TreeHouse Collective bestaat uit 8 partners die allen ruime ervaring hebben in hun vakgebieden. Daarnaast beschikken wij over een grote flexibele schil die ingezet wordt als blijkt dat de expertise, ervaring en/of capaciteit van de partners ontoereikend is voor uw vraag. Iedere partner beheert zijn of haar eigen netwerk en alleen die professionals zetten wij in die voldoen aan de hoge eisen die wij stellen aan ons vak, kwaliteit van het traject en visie op onze dienstverlening. Iedere professional heeft een groot eigen netwerk van werkgevers, werving en selectie- en uitzendbureaus die wij, indien nodig, inzetten in de zoektocht naar een nieuwe baan voor u of uw medewerker.

 

leer onze partners kennen!