Coaching

Persoonlijke coaching

Coaching is nodig als je belemmeringen ervaart die je alleen niet kunt oplossen, belemmeringen die je professionele groei in de weg staan. Bijvoorbeeld belemmeringen in vitaliteit, daadkracht, assertiviteit en energie:

  • Loop je vast in je loopbaan?

  • Vind je het lastig om werk uit handen te geven?

  • Zou je graag assertiever willen zijn, maar je weet niet hoe?

  • Zou je meer draagvlak bij je medewerkers willen creëren?

  • Kost werk je teveel energie, waardoor je langzaam opbrandt?

  • Ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan, maar je weet nog niet wat het beste bij je past?

Een coach is een sparringpartner die je op het juiste moment kan helpen om een stap verder te komen. Een coach helpt je om inzicht te krijgen in belemmerende factoren en ze zoveel mogelijk op te lossen. Je krijgt meer grip op je kwaliteiten en op hoe je die het beste in kunt zetten om jezelf verder te versterken.

Coaching voor medewerkers

Coaching voor medewerkers

Signaleert u belemmeringen bij uw medewerker? Een coach van TreeHouse Collective kan uw medewerker helpen om op het juiste moment een stap verder te komen. De coach helpt de medewerker om grip te krijgen op belemmerende factoren, en deze vervolgens om te buigen. De coach helpt de medewerker ook om meer inzicht te krijgen in zijn of haar kwaliteiten, kracht en talenten, maar ook in hoe hij of zij deze het beste kan inzetten om zichzelf, anderen, het team en de organisatie als geheel te versterken.