Antoinette Middeldorp

Om vraagstukken op te lossen heb je mensen nodig. Maar hoe ontdek je welke mogelijkheden er zijn? Hoe maak je de energie los om verandering tot stand te brengen?  Dat is wat een facilitator doet: werken met mensen aan een vraagstuk, in de rol van architect, piloot en gids.

 

De architect maakt de samen met de eigenaar een analyse en ontwerp (de interventie) . De piloot voert het vluchtplan (de workshop of bijeenkomst) uit. En de gids leidt de belanghebbenden naar de mogelijke oplossingen.

 

Door een breed scala  aan instrumenten en werkvormen duw ik mensen uit hun ‘comfort zone’ en laat ze anders kijken, zonder daarbij het resultaat uit het oog te verliezen. Samen werken we lastige vraagstukken op een inspirerende en dynamische wijze uit . De vorm kan verschillen per vraag: misschien een leer- en inspiratie atelier, of een GPS workshop waarin we routes uitzetten die naar het gewenste doel leiden.

 

Als facilitator spreek ik het verandervermogen van deelnemers aan door een constructief en creatief programma. De aanpak is praktijkgericht, origineel en uitnodigend. Deelnemers komen in beweging en nemen zelf de verantwoordelijkheid om veranderingen blijvend in gang te zetten, ook na de workshop.

 

Voorbeelden van opdrachtgevers zijn: De Rijksoverheid, Diakonessenziekenhuis Utrecht, Gemeente Westland, ICT Rijk en Inspectie SZW.
 

Ik ben inzetbaar voor:

  • Verbeteren van klantgerichtheid (team, mens, werkproces en aansturing).
  • Ontwerpen van trainingen/ workshops voor klantvragen en train-de- trainers; ik leer organisaties het zelf te doen.
  • Creatieve sessie met veel interactie en inspiratie.
  • Coaching managers, teamhoofden of ondernemers bij maken workshop of training.

 

Stuur mij een bericht.