Outplacement en loopbaanbeleiding

Wanneer zijn loopbaanbegeleiding of outplacement de juiste instrumenten?

Mensen besteden een groot deel van hun leven aan werk. Idealiter in een baan die hen niet alleen financieel wat oplevert, maar ook een baan die een beroep doet op hun talenten en kwaliteiten. Zo'n baan zorgt voor plezier en productiviteit, en dat komt ten goede aan zowel de organisatie als de medewerker zelf. Loopbaanbegeleiding of outplacement kunnen de juiste instrumenten zijn om dat  te bereiken. Instrumenten die uw medewerkers helpen om keuzes te maken. Keuzes die soms uitdagend zijn: vaak in de loopbaan, soms in het persoonlijk leven of in de balans tussen beide. Keuzes waardoor mensen niet in belemmeringen denken, maar juist in mogelijkheden.

 

Waarom bij TreeHouse Collective?

TreeHouse Collective gaat in haar loopbaan- en outplacementtrajecten altijd op zoek naar de intrinsieke motivatie bij mensen om ze hun kwaliteiten en mogelijkheden te laten zien en hun belemmeringen weg te nemen. Trajecten van TreeHouse Collective zijn altijd maatwerk. Vooraf spreken we helder en concreet af wat de gewenste uitkomst is. Ze gaan net zo lang door tot u tevreden bent. 

 

Onze loopbaan- en outplacement coaches kunnen op verschillende niveaus in de organisatie meedenken. Met een onbevangen hands-on mentaliteit bereiken wij onze gezamenlijke doelen. Maak kennis met één van onze adviseurs en laat hen u overtuigen.