Diana Blaak

Mijn nieuwsgierigheid in mensen, de kwaliteiten die ze bezitten en de keuzes die ze maken, zorgen ervoor dat ik al sinds 2002 met veel passie in dit werkveld opereer. Ik krijg enorm veel energie van het aangaan van connectie met mensen en daadwerkelijk mijn steentje te kunnen bijdragen aan de richting waarheen mensen zich bewegen; mensen in positie kunnen krijgen onder hun eigen regie.
 
Dit geldt op het gebied van Outplacement/loopbaanadvies en als HR verantwoordelijke, zowel coördinerend, adviserend als uitvoerend.
 
Ik doe dit met veel gedrevenheid, respect, flair, doel- en resultaatgerichtheid. Ik kan me de materie snel eigen maken en ben in staat een scherpe probleemanalyse te maken. Ik heb een sterk ontwikkeld omgevingsbewustzijn.
 
Door de ontwikkelingen op de markt veranderen organisaties steeds meer naar een wendbare, lerende organisatie. Dat vraagt van medewerkers andere competenties dan in het verleden. Binnen de THC zijn wij goed in staat om hierop in te spelen en de juiste (maatwerk) begeleiding of het juiste advies te geven. Voor mij is juist deze samenwerking met professionele en krachtige vakgenoten een belangrijke motivatie geweest om me aan te sluiten bij de THC. Samen mooie resultaten bereiken die van betekenis zijn voor velen.
 
Ik ben in te zetten voor:
  • Loopbaanbegeleiding
  • Outplacement
  • Advisering en begeleiding bij reorganisaties/herstructurering
  • HR advies werk

Stuur mij een berichtje